Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"polysaccharide iron"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yue Zhang, Jiajing Huang, Mingjie Sun, Yuting Duan, Lei Wang, Nianjun Yu, Daiyin Peng, Weidong Chen, Yanyan Wang
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 1, Pp e12819- (2023)
As a new natural antioxidant with high safety and non-toxic side effects, polysaccharide can also be used as a critical macromolecular carrier to form a stable iron complex with Fe3+. Our previous study has extracted and purified the homogeneous poly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7cc0762f5914afa8d9f3207188fc696
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 15, Iss 10, Pp 104190- (2022)
In the present study, a novel polysaccharide from Flammulina velutipes scraps (FVSP) was extracted and purified from Flammulina velutipes scraps. FVSP was chemically chelated to synthesize FVSP-iron (III) complex. Based on single factor experiments,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da491c96c9ca4f77b59d366c9132fdf6
Autor:
Shengting Deng, Chengkun Fang, Ruiwen Zhuo, Qian Jiang, Yating Song, Kaili Yang, Sha Zhang, Juanyi Hao, Rejun Fang
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 15, p 2492 (2023)
The purpose of this study was to investigate the effect of maternal supplementation with TpFe (tapioca polysaccharide iron) on reproductive performance, colostrum composition, cord blood active components of sows, and growth performance of their nurs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a36d9cb546da4f56ac740b0f2167af21
Autor:
Yongshuai Jing, Shilin Zhang, Mingsong Li, Ruijuan Zhang, Hao Zhang, Yuguang Zheng, Danshen Zhang, Lanfang Wu
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Iron deficiency anemia can lead to a variety of functional disorders, which is one of the highest incidence of nutrient deficiency diseases. The direct addition of iron to food will not only brings difficulties to the production of products, but also
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a77755e4067347e293fa14edbe2cdfda
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 7, p 2961 (2023)
This study aimed to enhance the utilization value of sweet corn cob, an agricultural cereal byproduct. Sweet corn cob polysaccharide-ron (III) complexes were prepared at four different temperatures (40 °C, 50 °C, 60 °C, and 70 °C). It was demonst
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6cdb25f183cb414990761356ae3de383
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 20, p 7106 (2022)
In this study, the synthesis parameters of the lotus root polysaccharide iron complex (LRPF) were determined and optimized by response surface methodology. Under the optimum preparation conditions, the pH of the solution was 9, the ratio of M (trisod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67f75fa2288a4c5d9312d537ad1f9c88
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.