Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"polyphenols and anthocyanins content"'
Autor:
Tamara Ortiz, Federico Argüelles-Arias, Belén Begines, Josefa-María García-Montes, Alejandra Pereira, Montserrat Victoriano, Victoria Vázquez-Román, Juan Luis Pérez Bernal, Raquel M. Callejón, Manuel De-Miguel, Ana Alcudia
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 6, p 843 (2021)
The best conservation method for native Chilean berries has been investigated in combination with an implemented large-scale extract of maqui berry, rich in total polyphenols and anthocyanin to be tested in intestinal epithelial and immune cells. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c798c205a914c6ab064df6f53795d93
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.