Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"polyphenol-enriched extracts"'
Autor:
Annalisa Romani, Margherita Campo, Silvia Urciuoli, Giulia Marrone, Annalisa Noce, Roberta Bernini
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 7 (2020)
In the last few years, literature data have reported that health status is related to the consumption of foods rich in polyphenols, bioactive compounds found in the plant world, in particular in vegetables and fruit. These pieces of scientific eviden
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7358eecfa6f4309ac02636358fc562f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.