Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"polyphenol composition"'
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 21, Iss 1, Pp 514-521 (2023)
ABSTRACTThis study utilized column chromatography and nuclear magnetic resonance (NMR) to isolate and identify 42 compounds in Potentilla fruticosa L. (PL), which compound 10 and 35 were preliminarily identified. Compounds 5–9, 11–13, 16, 17, 20,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/174b2afdb1ec4751b5370533a65f8e40
Autor:
Clara Muñoz-Bas, Nuria Muñoz-Tebar, Laura Candela-Salvador, José A. Pérez-Alvarez, José M. Lorenzo, Manuel Viuda-Martos, Juana Fernández-López
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 14, p 2659 (2023)
The quality characteristics (physical, techno-functional, and chemical) of date fruits (at the tamar stage) of two cultivars (“Confitera”, autochthonous and unknown vs. “Medjoul”, widely distributed and well-known), grown in the Southeast of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab1e3bc20e2c45069c30a32003f64e63
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 11, p 3411 (2022)
In this research, the composition of free phenols, bound phenols, and anthocyanins and their in vitro antioxidant activity and in vitro α-glucosidase inhibiting activity were observed in different barley colors. The outcomes revealed that the conten
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7cfa0f5a73db407bb2d3ff28f6f33d93
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernández-López, Clara Muñoz-Bas, Nuria Muñoz-Tebar, Laura Candela-Salvador, José A. Pérez-Alvarez, José M. Lorenzo, Manuel Viuda-Martos, Juana
Publikováno v:
Foods; Volume 12; Issue 14; Pages: 2659
The quality characteristics (physical, techno-functional, and chemical) of date fruits (at the tamar stage) of two cultivars (“Confitera”, autochthonous and unknown vs. “Medjoul”, widely distributed and well-known), grown in the Southeast of
Autor:
Vladić, Jelena, Kovač, Martina, Jerković, Igor, Jokić, Stela, Paiva, Alexandre, Duarte, Ana Rita, Kujundžić, Ivona, Pavić, Valentina.
The aim of this work was to investigate the possibility of sequential extraction and a more efficient use of Lavandula stoechas L. material, by extracting non-polar and polar fractions using green solvents, supercritical CO2 and natural deep eutectic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::091ee9c73f477433ba0715232ab76d3f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 3, p 373 (2020)
Acrylamide is a harmful substance that could be inhibited by natural products. Vine tea is an edible herb belonging to the Vitaceae family and has been approved by Chinese authorities as a new food ingredient in 2013. However, the effects of vine tea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0e745fca82e4c668788b6f21f015b90
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.