Zobrazeno 1 - 10
of 152
pro vyhledávání: '"polymeric pigments"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Edouard Pelonnier-Magimel, Kléopatra Chira, Pierre-Louis Teissèdre, Michaël Jourdes, Jean-Christophe Barbe
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 12, p 2358 (2023)
Nowadays, the development of naturalness as a concept is illustrated in the oenological field by the development of wine produced with lower inputs, sometimes even without any addition of SO2 throughout the winemaking process, up to the bottling stag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfc81fe90e864c1e8d41c0183571d398
Autor:
Angelita Gambuti, Luigi Picariello, Martino Forino, Francesco Errichiello, Antonio Guerriero, Luigi Moio
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 5, p 2555 (2022)
Due to climate change and the consequent rise in grape pH, there is often the necessity of acidifying musts or wines during winemaking. In this study, the effect of early (on musts, during fermentation) and late (on wines, after the end of the fermen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f498855f18a4d498c0ab738f17f7114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francesco Errichiello, Luigi Picariello, Antonio Guerriero, Luigi Moio, Martino Forino, Angelita Gambuti
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 12, p 3593 (2021)
Background: Numerous oenological practices can cause an excess of dissolved oxygen in wine, thus determining sensory and chromatic defects in the short- to long-term. Hence, it is necessary to manage the excess of oxygen before bottling. Methods: In
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e758057607aa4103b96f5d7455f71a35
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.