Zobrazeno 1 - 10
of 418
pro vyhledávání: '"polyglycerol polyricinoleate"'
Autor:
Wenjie Xie, Caili Tang, Yu Zhang, Wei Fan, Jingping Qin, Hang Xiao, Shiyin Guo, Zhonghai Tang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101636- (2024)
Emulsion gels mimic the rheological properties of solid and semi-solid fats, offering a viable solution to replace conventional fats in low-fat food formulations. In this study, gel emulsions stabilized with stigmasterol (ST) and polyglycerol polyric
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/391514ca70264e8faa5dcdafccc96b85
Autor:
Davannendran Chandran, Nor Hasrul Akhmal Ngadiman, Revathi Raviadaran, Mohamed Riyadh Ismail, Mohammed Salim, Olusegun David Samuel
Publikováno v:
Results in Engineering, Vol 22, Iss , Pp 102345- (2024)
Despite emulsification of water in-diesel can decrease harmful exhaust emissions, unstable emulsion can result in formation of free water which can accelerate metal corrosion in the fuel delivery system of a diesel engine. This study aimed to formula
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bbd099679bf44e7aa1b6f6043169103
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA Panel on Food Additives and Flavourings (FAF), Maged Younes, Gabriele Aquilina, Laurence Castle, Karl‐Heinz Engel, Paul Fowler, Maria Jose Frutos Fernandez, Ursula Gundert‐Remy, Rainer Gürtler, Trine Husøy, Melania Manco, Wim Mennes, Peter Moldeus, Sabina Passamonti, Romina Shah, Ine Waalkens‐Berendsen, Detlef Wölfle, Matthew Wright, Karlien Cheyns, Manuela Mirat, Ana Maria Rincon, Alexandra Tard, Peter Fürst
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 20, Iss 5, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract Polyglycerol polyricinoleate (PGPR, E 476) was re‐evaluated in 2017 by the former EFSA Panel on Food Additives and Nutrient sources added to Food (ANS). As a follow‐up to this assessment, in this opinion, the Panel on Food Additives and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b0ce0eba08c4275acdedf919087019e
Autor:
Yueying Pan, Yangyang Xu, Lijie Zhu, Xiuying Liu, Guoxiu Zhao, Shengnan Wang, Lina Yang, Tao Ma, He Liu
Publikováno v:
Future Foods, Vol 4, Iss , Pp 100096- (2021)
This study aimed to develop an innovative water-in-oil (W/O) emulsion with soyasaponin (Ssa) and polyglycerol polyricinoleate (PGPR) as emulsifiers. The effects of the oil/water ratio and aqueous Ssa concentration on the stability of emulsions was in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e2c7e30388e4b2f8fc33df3e2b7372e
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 9, p 1367 (2022)
Double emulsions are a type of multiple emulsions, which can be defined as a multicompartmentalized system where the droplets are dispersed into the continuous phase containing other emulsions. Although double food-grade emulsions have been manufactu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3dbea30f8b594c0dbe57bfcb7d8c333a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.