Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"polyglycerol fatty acid esters"'
Autor:
Fraj Jadranka L., Petrović Lidija B., Milinković Jelena R., Katona Jaroslav M., Bučko Sandra Đ., Spasojević Ljiljana M.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2017, Iss 48, Pp 95-107 (2017)
Water in oil (W/O) emulsions are dispersed systems which have very wide application as a carriers in the food, pharmaceutical and cosmetic industry products. The main problem with practical application of such systems is their low stability. The e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24392792c0bd4f488a7c424b950e89db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Azmil Haizam Ahmad Tarmizi, Raznim Arni Abd Razak, Abdul Niefaizal Abdul Hammid, Ainie Kuntom
Publikováno v:
Molecules, Vol 24, Iss 12, p 2332 (2019)
Issues on 3-monochloropropane-diol-1,2-diol (MCPD) esters and glycidyl esters in refined oil have gained much attention when these heat-induced contaminants are associated with health implications. Oil that undergoes the frying process could influenc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/587d3a0446894dfcaa883211d624c801
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ljiljana Spasojević, Jadranka Fraj, Jelena Milinković, Sandra Bučko, Lidija Petrović, Jaroslav Katona
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2017, Iss 48, Pp 95-107 (2017)
Water in oil (W/O) emulsions are dispersed systems which have very wide application as a carriers in the food, pharmaceutical and cosmetic industry products. The main problem with practical application of such systems is their low stability. The emul
Autor:
Raznim Arni Abd Razak, Azmil Haizam Ahmad Tarmizi, Ainie Kuntom, Abdul Niefaizal Abdul Hammid
Publikováno v:
Molecules, Vol 24, Iss 12, p 2332 (2019)
Molecules
Volume 24
Issue 12
Molecules
Volume 24
Issue 12
Issues on 3-monochloropropane-diol-1,2-diol (MCPD) esters and glycidyl esters in refined oil have gained much attention when these heat-induced contaminants are associated with health implications. Oil that undergoes the frying process could influenc