Zobrazeno 1 - 10
of 559
pro vyhledávání: '"polyglycerol fatty acid esters"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2024 146 Part A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT 1 June 2023 182
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fraj Jadranka L., Petrović Lidija B., Milinković Jelena R., Katona Jaroslav M., Bučko Sandra Đ., Spasojević Ljiljana M.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2017, Iss 48, Pp 95-107 (2017)
Water in oil (W/O) emulsions are dispersed systems which have very wide application as a carriers in the food, pharmaceutical and cosmetic industry products. The main problem with practical application of such systems is their low stability. The e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24392792c0bd4f488a7c424b950e89db
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Apr2017, Vol. 40 Issue 2, pn/a-N.PAG. 8p.
Autor:
Wang, Fan C., Marangoni, Alejandro G.
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 1 December 2016 483:394-403