Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"polyamine extraction"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohajeri M; Iranian Food and Drug Administration, Ministry of Health and Medical Education, Tehran, Iran; Phytochemistry Research Center, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran., Mokhtari S; Phytochemistry Research Center, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran; Central Research Laboratories, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran. Electronic address: sh.mokhtari@sbmu.ac.ir., Khandan M; Phytochemistry Research Center, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran. Electronic address: m.khandan@sbmu.ac.ir., Ayatollahi SA; Phytochemistry Research Center, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran. Electronic address: a.ayatollahi@sbmu.ac.ir., Kobarfard F; Phytochemistry Research Center, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran; Department of Medicinal Chemistry, School of Pharmacy, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran. Electronic address: kobarfard@sbmu.ac.ir., Hudaverdi A; Department of Biological Sciences, University of California, San Diego, United States. Electronic address: ahudaverdi@ucsd.edu.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Sep 23; Vol. 463 (Pt 3), pp. 141408. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 23.