Zobrazeno 1 - 10
of 205
pro vyhledávání: '"polar compound"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 47, Iss 2, Pp 47-50 (2023)
利用花生油、大豆油、调和油、棕榈油4种食用植物油作为煎炸油对豆腐、裹粉鸡柳、油条3种食材进行煎炸,研究煎炸时间对煎炸油极性组分含量及羰基值的影响,确定煎炸油时间预警点,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fe6434c135f4495a4c06a5cb1c836d6
Publikováno v:
Shiyou shiyan dizhi, Vol 44, Iss 3, Pp 515-521 (2022)
Taking the influence of lithological characteristics differences on the genesis of pores in migmatite reservoirs as the main line, the genesis and characteristics of pores were analyzed from the perspective of the relationship between rock fabric and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f24c13f430d44132809da7e3255dc44c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Narjes Khalili, Fateme Akrami Mohajeri, Fereshteh Ramroudi, Fatemeh Mojaver, Fatemeh Hakimi, Maryam Sardari, Mahboubeh Khebri, Elham Khalili Sadrabad
Publikováno v:
Journal of Nutrition and Food Security, Vol 5, Iss 3, Pp 201-208 (2020)
Background: Oils and fats are among the important constituents of foods. Lipid oxidation can cause changes in taste, flavor, smell, color, texture, and nutritional value of the foods. Deep-fat frying (temperatures of 150 to 200 °C) leads to a series
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f562f89c939d4b0c8110d6e3fc1e9a0d
Autor:
Joo-Yeon Lee, Trieu-Vuong Dinh, Dong-June Kim, In-Young Choi, Ji-Won Ahn, Shin-Young Park, Yoo-Jin Jung, Jo-Chun Kim
Publikováno v:
Asian Journal of Atmospheric Environment, Vol 13, Iss 4, Pp 249-258 (2019)
In general, water vapor in the sample gas can cause adverse effect on analytical instruments. Therefore, the removal of water vapor from the sample gas is a pivotal issue when analyzing polar compounds. The effects of water pretreatment devices on po
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b9f7f55c0d948d694b502d1740dfcd5
Autor:
Yih Phing Khor, Biow Ing Sim, Faridah Abas, Oi Ming Lai, Yong Wang, Yonghua Wang, Chin Ping Tan
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 1172-1182 (2019)
In this study, the safety and quality of commercial cooking oils were evaluated. The emphasis of this evaluation was on the presence of oxidation and polymerization products in fresh oils, although the analyses were often conducted on used frying fat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf600f653a88467ca30cda79f5ab3b78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.