Zobrazeno 1 - 10
of 172
pro vyhledávání: '"plum fruit"'
Autor:
Shanshan LI, Yi HAO, Tingting ZHANG, Xingwei HAO, Jinxin WANG, Xin ZHOU, Meilin LI, Qian ZHOU
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 16, Pp 272-281 (2024)
To examine how different harvesting periods affect the storage quality of 'Satsuma' plum fruits, this study analyzed 13 quality and physiological metrics post-harvest and utilized principal component analysis (PCA) and mathematical models to assess (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5aa3a3c69fc34786a6aaa186cfb5b89f
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 23, Pp 253-261 (2023)
In order to investigate the effect of billet-making methods on the volatile components of the Sanhua plum fruit billets, electronic nose and headspace-gas chromatography-ion mobility spectroscopy (HS-GC-IMS) were used to analyze and compare the volat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b50a5cba23345edb9c3d9071fc12300
Autor:
V. Petrova
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 15, Iss 3, Pp 57-60 (2023)
Abstract. The investigation was conducted in the experimental plum orchard with cultivar ‘Stanley’ (European Plum) during the period 2019–2021 at the Institute of Agriculture – Kyustendil, Bulgaria. The aim of the study was to establish suita
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ad96aff121a48938926675c7b97e3aa
Autor:
Mingfei Zhang, Xinxia Yang, Chunmei Yin, Xingyu Lin, Kexin Liu, Kexin Zhang, Yujiao Su, Xu Zou, Ling Liao, Xun Wang, Siya He, Ruiyuan He, Guochao Sun, Jiaxian He, Bo Xiong, Zhihui Wang
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
‘Fengtang‘ plums soften quickly and lose flavor after harvest. This study comprehensively evaluated the effect of exogenous melatonin on the fruit quality of ‘Fengtang’ plums. According to our findings, exogenous melatonin prevented plum frui
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc21299f3b9f42888c17b337bb35bd69
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 10, Pp 365-371 (2022)
In order to study the control effect of γ-polyglutamic acid (γ-PGA) coating treatment on the storage quality of postharvest ‘Golden Younai’ plum fruit and its relationship with respiration metabolism, 4 g/L γ-PGA was used to treat the postharv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a18d8f3d99d34f78b958d47cee79fb9f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.