Zobrazeno 1 - 10
of 1 178
pro vyhledávání: '"plinia cauliflora"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arif Yanuar Ridwan, Yuki Shimozu, Nikesh Narang, Takashi Kometani, Yusuke Yamashita, Young-Il Kim
Publikováno v:
Nutraceuticals, Vol 4, Iss 3, Pp 363-372 (2024)
Jabuticaba fruit (Plinia cauliflora) is widely consumed in various forms such as juice, jam, wine, and liquors; however, its potential therapeutic effects on diabetic complications remain inadequately explored. We aimed to investigate the potential a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e35c754c635444478a568da994074682
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martins, Taynara Alvares, de Sá, Fernando Pereira, Pereira, Julião, de Oliveira, Tatianne Ferreira
Publikováno v:
In Desalination and Water Treatment January 2024 317
Autor:
Zimbro, Edna1, Bernardi, Caliandra1, da Rosa, Viviane1, Alamino, Douglas Alvarez1, Stefeni, Alberto Ricardo1, Wagner Júnior, Américo1 americowagner@utfpr.edu.br, Dutra de Moraes, Pedro Valério1
Publikováno v:
Comunicata Scientiae. 2024, Vol. 15, p1-6. 6p.
Autor:
Silva, Isabela de Morais, Silva, Mauro Ramalho, Augusti, Rodinei, Melo, Júlio Onésio Ferreira, Schmiele, Marcio, Neves, Nathalia de Andrade
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vanderlan N. Holanda, Thaíse G. S. Brito, João R. S. de Oliveira, Rebeca X. da Cunha, Ana P. S. da Silva, Welson V. da Silva, Tiago F. S. Araújo, Josean F. Tavares, Sócrates G. dos Santos, Regina C. B. Q. Figueiredo, Vera L. M. Lima
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 1, p 207 (2024)
In the search for new chemotherapeutic alternatives for cutaneous leishmaniasis (CL), essential oils are promising due to their diverse biological potential. In this study, we aimed to investigate the chemical composition and leishmanicidal and anti-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db1a35effc914a94bca8a004f82d322e