Zobrazeno 1 - 10
of 540
pro vyhledávání: '"plantaricin"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 20, Pp 100-106 (2023)
The present study aimed to express soluble recombinant class IIa bacteriocin in Escherichia coli. The plantaricin LPL-1 gene was cloned into an arabinose promoter, and the C-terminus was fused with the his-tag sequence for expression. The inhibitory
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0389dfdca9e4f6c940497dbe6cf7d01
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2573 (2024)
Listeria monocytogenes is a serious pathogen and can exacerbate harmful effects through the formation of biofilm. Inhibition of or reduction in L. monocytogenes biofilm is a promising strategy to control L. monocytogenes in the food industry. In our
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56ce66a9648141978822f66bf31249d0
Publikováno v:
Journal of Pure and Applied Microbiology, Vol 17, Iss 1, Pp 289-297 (2023)
Antimicrobial activity of certain species of Lactobacillus bacteria were known to produce a certain type of bacteriocin called Plantaricin (Pln). In this study, the PlnF (plnF) gene (666 bp) encoding plantaricin was synthetically constructed based on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3680f454c84744348d979e3d83b0f47a
Autor:
Yolani Syaputri, Jiang Lei, Takema Hasegawa, Syiffa Fauzia, Nining Ratningsih, Tatang Suharman Erawan, Hitoshi Iwahashi
Publikováno v:
Applied Food Biotechnology, Vol 10, Iss 1, Pp 21-31 (2023)
Background and Objective: Ishizuchi-kurocha is a post-fermented tea that involved two main kinds of microorganisms, namely fungi and lactic acid bacteria, which are primary and secondary fermentation, respectively. Therefore, this research aimed to c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd7c190278fb4e2f933d7e727ffd7c8a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
He Wang, Junhua Jin, Xiaona Pang, Zheng Bian, Jingxin Zhu, Yanling Hao, Hongxing Zhang, Yuanhong Xie
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2023)
Plantaricin BM-1 is a class IIa bacteriocin produced by Lactobacillus plantarum BM-1 that has significant antimicrobial activity against food-borne bacteria. In this study, a cell proliferation assay and scanning electron microscopy were used to dete
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f229e726e23148feb5108307f29119c6