Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"plant-based protein meat"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 17, Pp 416-425 (2024)
The continuous growth of the global population has led to a continuous rise in the demand for meat products. However, traditional meat production methods are unable to meet the huge demand of the people, and also bring about a series of problems such
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ffe8e7bee104584ade890f0a7e6f685
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 14, Pp 300-307 (2024)
In this study, the prepared dish Kung Pao Chicken with soy protein artificial meat (SPAM-KPC) was developed to satisfy the higher demand for nutritious healthy and diversified convence food, and the changes in storage quality of SPAM-KPC at different
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86923ec889c845e58b192b10708615eb
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 17, Pp 438-446 (2023)
With the development of society, the idea of healthy diet and the green sustainable development are widely recognized. Compared with traditional meat product, with advantages of rich nutrition and environment-friendly factors of production, plant-bas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a41acb767aee48e6b79d6bd4de4dca34
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.