Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"plant-based milk beverages"'
Autor:
Anastasija Žerebkova
Uzturs Veselības aprūpe Nutrition Health Care Bakalaura darba nosaukums: Antioksidatīvo īpašību noteikšana augu izcelsmes piena alternatīvajos dzērienos. Bakalaura darba autore: Anastasija Žerebkova, Rīgas Stradiņa universitātes Rehabili
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10002::72cda86a2dcd03cb708dfb5a45f48add
https://dspace.rsu.lv/jspui/handle/123456789/13896
https://dspace.rsu.lv/jspui/handle/123456789/13896
Together with essential elements, toxic elements can also be found in food. In this study, we analysed the content of 41 elements in milk from mammals (cow, goat, and donkey) and plant-based milk alternatives (from soy, rice, oat, spelt, almond, coco
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7d5ec209c65a52a8189db11609d9c91f
http://hdl.handle.net/11573/1393760
http://hdl.handle.net/11573/1393760
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.