Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"plant-based fermentation"'
Autor:
Azadeh Khiabani, Hang Xiao, Anders Peter Wätjen, Miguel Tovar, Vera Kuzina Poulsen, Egon Bech Hansen, Claus Heiner Bang-Berthelsen
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 18, p 2907 (2024)
Isolation of new plant-derived lactic acid bacteria (LAB) is highly prioritized in developing novel starter cultures for plant-based fermentation. This study explores the diversity of LAB in Danish flowers and their potential use for plant-based food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f919670ef10b4f8d9ce23dd4f744c98f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guillermo Eduardo Sedó Molina, Radhakrishna Shetty, Hang Xiao, Anders Peter Wätjen, Miguel Tovar, Claus Heiner Bang-Berthelsen
Publikováno v:
Sedó Molina, G E, Shetty, R, Xiao, H, Wätjen, A P, Tovar, M & Bang-Berthelsen, C H 2022, ' Development of a novel lactic acid bacteria starter culture approach : From insect microbiome to plant-based fermentations ', LWT, vol. 167, 113797 . https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113797
Lactic acid bacteria (LAB) are a broad group of gram-positive bacteria that have actively been used worldwide in food productions due to their nutritional, technological, bioprotection and flavour-related characteristics, which define them as powerfu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0487ca08ae04a66a312f56345d78529b
https://orbit.dtu.dk/en/publications/2829c11c-4dd4-4d07-886c-8866c9b70574
https://orbit.dtu.dk/en/publications/2829c11c-4dd4-4d07-886c-8866c9b70574
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.