Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"plant-based cheese alternative"'
Autor:
S. Dobson, A.G. Marangoni
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 7, Iss , Pp 100632- (2023)
Animal-based food products, such as meat and dairy, contribute the most to greenhouse gas emissions in the food sector. This, coupled with the demonstrably worsening climate crisis, means that there needs to be a shift to more sustainable alternative
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/603848311d354daa9b0a256aa7118a81
Autor:
Hondlíková, Tereza
Plant-based food alternatives are a broad group of products that are intended to replace animal foods both nutritionally and sensorially. At the moment, the Czech market offers plant-based alternatives mainly for milk, cheese, and meat. A major poten
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::ea4a691da07b6be44d77d951a65792a7
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-528796
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-528796
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.