Zobrazeno 1 - 10
of 223
pro vyhledávání: '"plant protein ingredient"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A.A. Siddik, Reda Saleh, Seemab Zehra, Paulo H. De Mello, Joseph L.Q. Laranja, Ali Al Shaikhi, Yousef Al Hafedh, Brett D. Glencross, Asaad H.W. Mohamed
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 39, Iss , Pp 102526- (2024)
Apparent digestibility coefficients (ADC) of protein and energy in a selection of ingredients of animal origin and plant origin were determined for snubnose pompano (Trachinotus blochii) and mangrove red snapper (Lutjanus argentimaculatus). Apparent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d6631cd291549ecb1b2218a02b8e56d
Autor:
Jiraporn Rojtinnakorn, Niran Aeksiri, Khanitta Ruttarattanamongkol, Anurak Khieokhajonkhet, Sutinun Muichanta, Gen Kaneko
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 278:115004
A 10-week feeding trial was conducted to examine the effect of dietary sacha inchi meal (SIM) as a soybean meal (SBM) replacer on growth performance, feed utilization, whole-body fatty acid composition, blood biochemistry, and histological changes in
Autor:
Christelle Lopez, Magalie Weber, Hanitra Rabesona, Javier Pérez, Franck Artzner, Thomas Bizien
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 9, Iss , Pp 100921- (2024)
In the current context of food transition, the growing demand of consumers for sustainable plant-based protein sources has stimulated interest of food scientists in plant protein ingredients as alternatives to dairy protein ingredients. In this study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1066ff3b557e4c2a9790a155bbee5cbf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dandan Kong1,2 dandank@zju.edu.cn, Jiyuan Chen3 chenjiyuan23@163.com, Hongying Wang3 hongyingw@cau.edu.cn, Yong He1,2 yhe@zju.edu.cn
Publikováno v:
International Journal of Agricultural & Biological Engineering. Nov2023, Vol. 16 Issue 6, p263-272. 10p.
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 28, Iss 11, Pp 1641-1648 (2015)
This study was conducted to evaluate the effects of various protein sources (soybean meal, SBM; cottonseed protein, CSP; double-zero rapeseed meal, DRM) on the internal quality of refrigerated eggs. A total of 360 laying hens (32 wk of age) were rand
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe8989be7faa41178a89bbde8e726409
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.