Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"plant herb"'
Autor:
Ni Luh Suriani, Dewa Ngurah Suprapta, Kahkashan Perveen, I. Nyoman Suarsana, Ni Made Delly Resiani, Emmy Hamidah, Rusdianasari, Jamilah A. Alsulami, Javid A. Parray, Ting Seng Ho
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
Most herbal plant farming operations still rely on conventional methods, negatively impacting human health and the environment. However, by using rhizobacteria to boost the yield and quality of herbal plants, farmers can make a more environmentally r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c1efdcfaebb44679ad512f054056939
In recent years, great importance has been attached to the study of biodiversity in the Republic of Uzbekistan. In nature, the types of plants change from year to year, the same species disappear, new species appear in their place. Medicinal plants -
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::415e6dd2ed71b7d85df8f073eaffec66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dresp, Bernd Volker
Einleitung Die ständige Suche nach effektiveren und/oder weiteren botanischen Antibiotika im weiten Feld der geographischen Artenvielfalt macht den Stand der Forschung sehr unübersichtlich. Ziel dieser Arbeit ist es, durch Literaturrecherche eine
Autor:
Dresp, Bernd Volker
Einleitung Die ständige Suche nach effektiveren und/oder weiteren botanischen Antibiotika im weiten Feld der geographischen Artenvielfalt macht den Stand der Forschung sehr unübersichtlich. Ziel dieser Arbeit ist es, durch Literaturrecherche eine
Externí odkaz:
https://diu.qucosa.de/id/qucosa%3A21582
https://diu.qucosa.de/api/qucosa%3A21582/attachment/ATT-0/
https://diu.qucosa.de/api/qucosa%3A21582/attachment/ATT-0/
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology, Volume: 42, Issue: 4, Pages: 1453-1462, Published: DEC 2011
Brazilian Journal of Microbiology, Vol 42, Iss 4, Pp 1453-1462 (2011)
Brazilian Journal of Microbiology v.42 n.4 2011
Brazilian Journal of Microbiology
Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM)
instacron:SBM
Brazilian Journal of Microbiology, Vol 42, Iss 4, Pp 1453-1462 (2011)
Brazilian Journal of Microbiology v.42 n.4 2011
Brazilian Journal of Microbiology
Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM)
instacron:SBM
Antibacterial properties and chemical characterization of the essential oils from summer savory (Satureja hortensis) extracted by microwave-assisted hydrodistillation (MAHD) were compared with those of the essential oils extracted using the tradition
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cd9eed590ad14ad539290209657f3e04
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822011000400031&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822011000400031&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.