Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"plant glycans"'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Members of the genus Bifidobacterium, of which the majority have been isolated as gut commensals, are Gram-positive, non-motile, saccharolytic, non-sporulating, anaerobic bacteria. Many bifidobacterial strains are considered probiotic and therefore a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1b198b73e3f40838e6e9547d6b8ba58
Autor:
Maor Sheva, Uri Hanania, Tami Ariel, Albina Turbovski, Vishal Kumar Rameshchandra Rathod, Dina Oz, Yoram Tekoah, Yoseph Shaaltiel
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 11 (2020)
While plant cells in suspension are becoming a popular platform for expressing biotherapeutic proteins, the need to pre-engineer these cells to better comply with their role as host cell lines is emerging. Heterologous DNA and selectable markers are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/658f67c60f784860bcf490b63026a503
Autor:
Dina Oz, Tami Ariel, Yoseph Shaaltiel, Uri Hanania, Albina Turbovski, Yoram Tekoah, Vishal Kumar Rameshchandra Rathod, Maor Sheva
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science
Frontiers in Plant Science, Vol 11 (2020)
Frontiers in Plant Science, Vol 11 (2020)
While plant cells in suspension are becoming a popular platform for expressing biotherapeutic proteins, the need to pre-engineer these cells to better comply with their role as host cell lines is emerging. Heterologous DNA and selectable markers are
Autor:
Yoseph Shaaltiel, Yehuda Gubbay, Yoram Tekoah, Mara Weiss, Albina Turbovski, Dina Oz, Liat Fux, Maor Sheva, Yehava Forster, Tami Ariel, Yaniv Azulay, Uri Hanania
Publikováno v:
Plant Biotechnology Journal
Summary Plant‐produced glycoproteins contain N‐linked glycans with plant‐specific residues of β(1,2)‐xylose and core α(1,3)‐fucose, which do not exist in mammalian‐derived proteins. Although our experience with two enzymes that are used
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Dionisio, G, Brinch-Pedersen, H, Welinder, K G & Jørgensen, M 2011, ' Different site-specific N-glycan types in wheat ( Triticum aestivum L.) PAP phytase ', Phytochemistry, vol. 72, no. 10, pp. 1173-1179 . https://doi.org/10.1016/j.phytochem.2010.12.023
Dionisio, G, Brinch-Pedersen, H, Welinder, K G & Jørgensen, M 2011, ' Different site-specific N-glycan types in wheat (Triticum aestivum L.) PAP phytase ', Phytochemistry, vol. 72, no. 10, pp. 1173-1179 . https://doi.org/10.1016/j.phytochem.2010.12.023
Dionisio, G, Brinch-Pedersen, H, Welinder, K G & Jørgensen, M 2011, ' Different site-specific N-glycan types in wheat (Triticum aestivum L.) PAP phytase ', Phytochemistry, vol. 72, no. 10, pp. 1173-1179 . https://doi.org/10.1016/j.phytochem.2010.12.023
Phytase activity in grain is essential to make phosphate available to cell metabolism, and in food and feed. Cereals contain the purple acid phosphatase type of phytases (PAPhy). Mature wheat grain is dominated by TaPAPhy_a which, in the present work
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4625b11d7bb5a7017d1e3127406160af
https://pure.au.dk/ws/files/37807026/sdarticle.pdf
https://pure.au.dk/ws/files/37807026/sdarticle.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.