Zobrazeno 1 - 10
of 2 389
pro vyhledávání: '"plant foods"'
Publikováno v:
环境与职业医学, Vol 41, Iss 5, Pp 497-504 (2024)
BackgroundLifestyle intervention or dietary modification has been the cornerstone of primary prevention and management of type 2 diabetes (T2D).ObjectiveTo investigate the associations of plant foods intake with the risk of incident T2D.MethodsBased
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42d8b2e6a3934915b4a66fe2392f7397
Publikováno v:
Human Nutrition & Metabolism, Vol 36, Iss , Pp 200258- (2024)
Background: The reliance on ultra-processed foods (UPF) as a source of energy has increased over the last decade. Consumption of UPF is associated with increased calorie intake and increased risk for chronic disease. An intentional increase of a vari
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe1cc9b076cf4f6d91f2944ef3c023ba
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/421949dd75f848288072358b8e85f9f2
Autor:
Waseem Khalid, Zahra Maqbool, Muhammad Sajid Arshad, Safura Kousar, Ramish Akram, Azhari Siddeeg, Anwar Ali, Hong Qin, Afifa Aziz, Ayesha Saeed, Muhammad Abdul Rahim, Muhammad Zubair Khalid, Hina Ali
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 976-995 (2022)
The current review is informed about the effectiveness of plant-derived functional components that aids in the regulation and health of endocrine glands. The endocrine glands include the thyroid, adrenal, hypothalamus, pituitary and pineal, ovaries a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05392569b7e54687a2674909f79013c8
Publikováno v:
Borneo Journal of Pharmacy, Vol 6, Iss 2 (2023)
In the Philippines, Baguio City – known as the “City of Pines” – holds the country’s major source of temperate climate vegetables. With increased dietary awareness, the consumption of plant foods rich in antioxidants has become relevant. Tw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/180959feab4a4554b1dc2d44905ceef0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients, Vol 15, Iss 19, p 4138 (2023)
Consumption of plant foods, including whole grains, vegetables, fruits, pulses, nuts, and seeds, is linked to improved health outcomes. Dietary fiber is a nutrient in plant foods that is associated with improved health outcomes, including a lower ris
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22dc57c45c504c318bdd437f7d33134f