Zobrazeno 1 - 10
of 133 580
pro vyhledávání: '"plant foods"'
Publikováno v:
环境与职业医学, Vol 41, Iss 5, Pp 497-504 (2024)
BackgroundLifestyle intervention or dietary modification has been the cornerstone of primary prevention and management of type 2 diabetes (T2D).ObjectiveTo investigate the associations of plant foods intake with the risk of incident T2D.MethodsBased
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42d8b2e6a3934915b4a66fe2392f7397
Plants have constituted the basis of human subsistence. This volume focuses on plant food ingredients that were consumed by the members of past societies and on the ways these ingredients were transformed into food. The thirty chapters of this book u
Publikováno v:
Human Nutrition & Metabolism, Vol 36, Iss , Pp 200258- (2024)
Background: The reliance on ultra-processed foods (UPF) as a source of energy has increased over the last decade. Consumption of UPF is associated with increased calorie intake and increased risk for chronic disease. An intentional increase of a vari
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe1cc9b076cf4f6d91f2944ef3c023ba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amarowicz, Ryszard, Pegg, Ronald B.
Publikováno v:
Advances in Food & Nutrition Research; 2024, Vol. 110, p327-398, 72p