Zobrazeno 1 - 10
of 2 194
pro vyhledávání: '"plant feedstuffs"'
Autor:
Vieira, Lúcia1,2 (AUTHOR) lvieira@ciimar.up.pt, Filipe, Diogo1,2 (AUTHOR), Amaral, Diogo1,2 (AUTHOR), Magalhães, Rui1,2 (AUTHOR), Martins, Nicole1,2 (AUTHOR), Ferreira, Marta3 (AUTHOR), Ozorio, Rodrigo2 (AUTHOR), Salgado, José4 (AUTHOR), Belo, Isabel3,5,6 (AUTHOR), Oliva-Teles, Aires1,2 (AUTHOR), Peres, Helena1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Sep2023, Vol. 13 Issue 17, p2692. 17p.
Autor:
Lúcia Vieira, Diogo Filipe, Diogo Amaral, Rui Magalhães, Nicole Martins, Marta Ferreira, Rodrigo Ozorio, José Salgado, Isabel Belo, Aires Oliva-Teles, Helena Peres
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 17, p 2692 (2023)
This study aimed to evaluate the utilization by juvenile European sea bass of a SSFed PF mixture with Aspergillus niger CECT 2088. A 22-day digestibility and a 50-day growth trial were performed testing four diets, including 20 or 40% of an unferment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff19733d7c1c42149d55d9e75121f3f3
Autor:
Basto-Silva, Catarina1,2 (AUTHOR) acouto@fc.up.pt, García-Meilán, Irene3 (AUTHOR) irene.garcia@ub.edu, Couto, Ana1,2 (AUTHOR) claudia.serra@fc.up.pt, Serra, Cláudia R.1,2 (AUTHOR) enes.ciimar@gmail.com, Enes, Paula1,2 (AUTHOR) aoteles@fc.up.pt, Oliva-Teles, Aires1,2 (AUTHOR) imsguerreiro@gmail.com, Capilla, Encarnación3 (AUTHOR) ecapilla@ub.edu, Guerreiro, Inês1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Fishes (MDPI AG). Apr2022, Vol. 7 Issue 2, p59-59. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Catarina Basto-Silva, Irene García-Meilán, Ana Couto, Cláudia R. Serra, Paula Enes, Aires Oliva-Teles, Encarnación Capilla, Inês Guerreiro
Publikováno v:
Fishes, Vol 7, Iss 2, p 59 (2022)
This study investigated, for the first time, the integrated effects of dietary protein source and protein/carbohydrate (P/CH) ratio on gilthead seabream gut histomorphology, microbiota composition, digestive enzymes activity, and immunological and ox
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd86e37827dc4472b461913bf0c91b58
Autor:
Mandal, Sudipta1 (AUTHOR), Ghosh, Koushik1 (AUTHOR) kghosh_bu@yahoo.co.in
Publikováno v:
Food Biotechnology. Feb2013, Vol. 27 Issue 1, p86-103. 18p. 1 Chart, 2 Graphs.
Publikováno v:
The Journal of Poultry Science, Vol 38, Iss 4, Pp 317-323 (2001)
The reported effects of dietary supplemented microbial phytase on the utilization of phytate phosphorus (pP) differ widely by investigators. In order to clarify the differences, the contents of total phosphorus (P) and pP in commonly used five plant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cccfee9247a042cc8313f902b774c8f8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.