Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"pixian broad bean chili paste"'
Autor:
Xiongbo LI, Zhiyi FAN, Zeliang WANG, Fuqing LU, Siqiang JIANG, Heng LI, Qisheng ZHANG, Gong CHEN, Guohua YANG, Weiqin DENG
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 9, Pp 72-82 (2024)
To elucidate the influence of various broad bean raw materials on the quality of Pixian broad bean chili paste (PBCP), an investigation was undertaken utilizing five distinct cultivars of broad beans to prepare PBCP and physicochemical indices, free
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ccbfe1d83fd842c19d43ecfff0c569bc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.