Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"pivot profile"'
Autor:
Yilin Li, Xinyu Hu, Ruotong Li, Chunguang Wang, Houyin Wang, Guirong Liu, Lipeng Gao, Anwen Jin, Baoqing Zhu
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 17, p 2839 (2024)
The sensory quality of infant formula (IF) has a significant impact on the preferences and purchasing behavior of maternal consumers. Consumer-based rapid descriptive methods have become popular and are widely preferred over classical methods, but th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d96eda45026c4d0eb0f58a1fbf3a0a3e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Luiza Coeli Cruz Ramos, Vinícius Tadeu da Veiga Correia, Patrícia Alejandra Mendoza Ortiz, Danielle Fátima D'Angelis, Victor Luiz Melo Dutra, Camila Argenta Fante
Publikováno v:
Scientific Electronic Archives, Vol 15, Iss 7 (2022)
Sensory analysis plays a significant role in the food industry that needs to characterize and evaluate its products. Although there are various studies and sensory methods, the fast, dynamic, and low-cost, descriptive evaluations are gaining space in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b62725d16f1443a9bb63b71a7ced72a0
Autor:
Loubnah Belahcen, Denis Cassan, Elodie Canaguier, Marie-Hélène Robin, Yuna Chiffoleau, Marie-Françoise Samson, Gwénaëlle Jard
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 20, p 3208 (2022)
Artisanal pasta made from wheat or underutilized cereal flours has grown in popularity with the expansion of the local and short food chains. Artisanal pasta makers do not use the same raw materials or production processes, leading to great variabili
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c8a08e5dbd84ac0bbd5c366be790073
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rocco Longo, Wes Pearson, Angela Merry, Mark Solomon, Luca Nicolotti, Hanna Westmore, Robert Dambergs, Fiona Kerslake
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 9, p 1142 (2020)
The aim of this preliminary study was to identify potential colour components, volatile and sensory attributes that could discriminate Pinot noir wines from five Australian winegrowing regions (Adelaide Hills, Yarra Valley, Mornington Peninsula, Nort
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f0b779f65b84232be2fd871d684fb6d