Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"pit cap"'
Autor:
Lingshan Li, Mei Fan, Yan Xu, Liang Zhang, Yu Qian, Yongqing Tang, Jinsong Li, Jinsong Zhao, Siqi Yuan, Jun Liu
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 13, p 2579 (2023)
The solid-state fermentation process of strongly flavored Baijiu is complicated by the co-fermentation of many different microorganisms in the fermentation pools. The traditional fermentation pools of strong flavor Baijiu are sealed with mud, and thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7702f11a983440c1b899344ca2bb8a02
Autor:
Liu, Lingshan Li, Mei Fan, Yan Xu, Liang Zhang, Yu Qian, Yongqing Tang, Jinsong Li, Jinsong Zhao, Siqi Yuan, Jun
Publikováno v:
Foods; Volume 12; Issue 13; Pages: 2579
The solid-state fermentation process of strongly flavored Baijiu is complicated by the co-fermentation of many different microorganisms in the fermentation pools. The traditional fermentation pools of strong flavor Baijiu are sealed with mud, and thi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.