Zobrazeno 1 - 10
of 1 264
pro vyhledávání: '"pistachio oil"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Shakerardekani, M. Rahdari
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100728- (2024)
Today, the demand for vegetable oils has increased. Unsaturated fatty acids in pistachio oil are an important component in promoting the health of the human diet. The purpose of this study was to evaluate the oxidative properties of roasted pistachio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4e164a8abb54d3bb8bc51c2eef81b17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fantino, V. M.1,2, Bodoira, R. M.1,3, Penci, M. C.1,2,3, Ribotta, P. D.1,2,3, Martínez, M. L.1,2,4 marcela.martinez@unc.edu.ar
Publikováno v:
Grasas y Aceites. 2020, Vol. 71 Issue 2, p1-12. 12p.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 71, Iss 2, Pp e360-e360 (2020)
Pistachio nuts have high economical and nutritional value, mostly due to their elevated oil content (50%), which is composed mainly of oleic and linoleic fatty acids. Box-Behnken experimental designs were performed to optimize the oil extraction by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca8d2c58afca4d9780bff028ecc0abcc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rabadán, Adrián, Álvarez-Ortí, Manuel, Pardo, José E., Gómez, Ricardo, Pardo-Giménez, Arturo, Olmeda, Miguel
Publikováno v:
British Food Journal, 2017, Vol. 119, Issue 4, pp. 921-933.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-08-2016-0373