Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"pipe flow velocity"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2519 (2021)
Chocolate masses are one of the basic raw materials for the production of confectionery. Knowledge of their rheological and flow behaviour at different temperatures is absolutely necessary for the selection of a suitable technological process in thei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c493116a0d9a43d995a621d0760a9ad8
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 11
Foods, Vol 10, Iss 2519, p 2519 (2021)
Volume 10
Issue 11
Foods, Vol 10, Iss 2519, p 2519 (2021)
Chocolate masses are one of the basic raw materials for the production of confectionery. Knowledge of their rheological and flow behaviour at different temperatures is absolutely necessary for the selection of a suitable technological process in thei
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.