Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"pink guava juice"'
Autor:
Mohamad Shahrimi Hashim
Publikováno v:
Journal of Academia, Vol 9, Iss 2, Pp 21-29 (2021)
This study is focused on determination of proximate and physicochemical properties of pink guava juice fortified with vitamin E. The experimental work of this research was divided into two phases. In the first phase, proximate analysis (i.e. protein,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b020b90d319a4ee5a8c0ba6d45e54fee
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The study of the fouling deposition of pink guava juice (PGJ) is relatively new research compared to milk fouling deposit. In this work, a new experimental set-up was developed to imitate the fouling formation in heat exchanger, namely a continuous f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::078c27537722031f20763b421f232b2c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.