Zobrazeno 1 - 10
of 120
pro vyhledávání: '"pink guava juice"'
Autor:
Mohamad Shahrimi Hashim
Publikováno v:
Journal of Academia, Vol 9, Iss 2, Pp 21-29 (2021)
This study is focused on determination of proximate and physicochemical properties of pink guava juice fortified with vitamin E. The experimental work of this research was divided into two phases. In the first phase, proximate analysis (i.e. protein,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b020b90d319a4ee5a8c0ba6d45e54fee
Publikováno v:
Journal of Tropical Resources and Sustainable Science (JTRSS). 10:51-57
In the beverages industry, the stabilizer and emulsifier were used to enhance the quality of Pink Guava Juice Drink (PGJD) in terms of colour, taste, and texture. Thus, the product is favourable and marketable. This study was conducted to find the be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2000 43(1):55-59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
PERFORMANCE OF FP 200 PVDF MEMBRANE EQUIPMENT IN POLYPHENOL PURIFICATION FROM PINK GUAVA JUICE WASTE
Publikováno v:
JOURNAL OF MECHANICAL ENGINEERING MANUFACTURES MATERIALS AND ENERGY. 3:45
Juice processing plants, such as pink guava, still contain substances that have economic value such as anti-oxidant polyphenols. The polyphenols recovery process is carried out using a membrane separation FP 200 PVDF type, by reason of the membrane s
Publikováno v:
Jurnal Teknologi. 78
This study focus on the stability of natural pigment from Melastoma malabathricum fruit in pink guava juice at 30°C and 60°C storage temperature. Analysis on the content of vitamin C, total phenolic content, lycopene, anthocyanin and color were con
Publikováno v:
Health & Medicine Week; 8/11/2023, p4483-4483, 1p