Zobrazeno 1 - 10
of 152
pro vyhledávání: '"pine honey"'
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 11, p 4663 (2024)
Analysis of the scented components of the art installation House of Hope by Montien Boonma, including eight bags of unlabeled or poorly labeled powder and five strands of aromatic beads, was completed to facilitate its display at the Museum of Modern
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0c971d5b3264922986099f0988ce303
Autor:
Arslan Kubra, Turhan Mahir
Publikováno v:
Journal of Apicultural Science, Vol 66, Iss 2, Pp 121-132 (2022)
Static sorption properties of pine honey (PH) and citrus honey (CH) were studied at 20, 30 and 40°C. Yeast formation was observed on the surface of honeys at water activity (aw)>0.7 at all temperatures. Visible yeast formation (YF) took place earlie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e19382380df640a1993ebe9d5c30a409
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gamze Saner, Emre Göksu
Publikováno v:
Turkish Journal of Forestry, Vol 22, Iss 2, Pp 111-116 (2021)
Pine honey is the one of the most important non-wood forest products are exported in Turkey. For this reason, determining the price of pine honey and making a future price prediction is considered as a guiding tool for the decisions to be taken for p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4aab4e4c62548aa8cfbfa0b28062041
Autor:
Şahin, Özer, Aydin, Ayşe
Publikováno v:
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ / JOURNAL OF TURKISH TOURISM RESEARCH. 5(1):459-473
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=938966
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. Özgül Uçurum, Şeref Tepe, Ersel Yeşil, Fazıl Güney, Sümeyye Karakuş, Sevgi Kolayli, Çiğdem Takma, M. Emin Duru, Aslı Özkök, Banu Yücel, Üzeyir Karaca, Kadriye Sorkun, Aynur Baran, Ahmet Kilinç, Mustafa Köseoğlu, Neslihan Özsoy, B. Sami Kunduraci, Nurten Türkaslan, Hilal Atmaca, Hacer E. Karaağaç, Erkan Topal, Miray Dayioğlu, Mücait Kalkan, Ünal Ekerbiçer, Neslihan Çakici
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 249:1317-1327
This study was conducted to determine the characteristic properties of Turkish pine honey, which is an important honeydew honey. The geographical classification of the honey was determined by applying carbon isotope, melissopalynological, and physico
Autor:
Eleni Tsavea, Fotini-Paraskevi Vardaka, Elisavet Savvidaki, Abdessamie Kellil, Dimitrios Kanelis, Marcela Bucekova, Spyros Grigorakis, Jana Godocikova, Panagiota Gotsiou, Maria Dimou, Sophia Loupassaki, Ilektra Remoundou, Christina Tsadila, Tilemachos G. Dimitriou, Juraj Majtan, Chrysoula Tananaki, Eleftherios Alissandrakis, Dimitris Mossialos
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 7, p 943 (2022)
Pine honey is a honeydew honey produced in the East Mediterranean region (Greece and Turkey) from the secretions of the plant sucking insect Marchalina hellenica (Gennadius) (Coccoidea: Marchalini-dae) feeding on living parts of Pinus species. Nowada
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e3b665caae74a0d848b079a3d18dde9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.