Zobrazeno 1 - 10
of 366
pro vyhledávání: '"pinctada martensii"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 122, Iss , Pp 106481- (2024)
Alcoholic liver disease is one of the main causes of global liver disease-related deaths, which has emerged as a major health concern for people. In this study, a peptide was prepared from Pinctada Martensii meat (named HPM-3), and its protective eff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1594d0e900ef4b46a213889c4ec583cd
Autor:
Haisheng Lin, Weiqiang Shen, Bei Luo, Wenhong Cao, Xiaoming Qin, Jialong Gao, Zhongqin Chen, Huina Zheng, Bingbing Song
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 13, Iss 11, p 1100 (2024)
Background: Bacterial infections are a major challenge in food processing and public health, and there is an urgent need to develop novel antimicrobial agents. Objectives: The purpose of this study is to investigate the potential mechanism and key co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be2d6a3ffcb14ac4adaf28d296039363
Autor:
Fei Li, Haisheng Lin, Xiaoming Qin, Jialong Gao, Zhongqin Chen, Wenhong Cao, Huina Zheng, Shaohe Xie
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 22, Iss 8, p 359 (2024)
Pearl and nacre powders have been valuable traditional Chinese medicines with whitening properties for thousands of years. We utilized a high-temperature and high-pressure method along with compound enzyme digestion to prepare the enzymatic hydrolysa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d30e63aa5af2405fa06ceb97580080d9
Autor:
Rongrong Tian1 Rongrong_Tian619@126.com, Zhe Zheng1 haidazhengzhe@163.com, Ronglian Huang1 hrl8849@163.com, Yu Jiao1 jiaoyu1981@hotemail.com, Xiaodong Du1,2 gdhddxd@hotmail.com
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. 2015, Vol. 16 Issue 12, p29436-29445. 13p. 2 Diagrams, 2 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Jiayun Li, Yijun Lv, Yuanqing Wei, Xinzhi Wang, Shenghan Yan, Binyuan Zhao, Jipeng Sun, Rui Liu, Yueyang Lai
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 22, Iss 6, p 249 (2024)
Pinctada martensii hydrolysate (PMH) has been proved to have the effect of ameliorating disorders of glucose and lipid metabolism in db/db mice, but the mechanism of its hyperglycemia effect is still unclear. Bacterial communities in fecal samples fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e514bfd27034250b3d09bf96bc3069d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
SHEN Jin-peng, WANG Ke-wen, HUANG Pan-tian, CHEN Bing-bing, XIA Zhen, LI Ying-kun, WANG Xiang-hua, CAO Yong, MIAO Jian-yin, LIN Bi-min
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 2, Pp 132-139,206 (2023)
Objective: This study aimed to realize the high-value utilization of biological active ingredients and anti-inflammatory peptides from the Pinctada martensii meat. Methods: The hydrolysis process of the P. martensii meat was optimized by single facto
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/099da527484c4e478317d223a6f03a06
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.