Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"pigmented potato"'
Autor:
Jammugani Vinod Kumar, Riman Saha Chowdhury, Prudveesh Kantamraju, Subir Dutta, Kumaresh Pal, Srinjoy Ghosh, Simanta Das, Rupsanatan Mandal, Suchand Datta, Ashok Choudhury, Somnath Mandal, Nandita Sahana
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 17, Pp e36730- (2024)
White-fleshed potatoes have health concerns due to high glycemic index. Native and unexplored pigmented potato landraces may offer adequate and future smart alternatives with a balanced nutritional profile. Twenty-five pigmented potato clonal accessi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bcd837a97f634dfcaee228eeaa55dbb2
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 25, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract MYB transcription factors play an extremely important regulatory role in plant responses to stress and anthocyanin synthesis. Cloning of potato StMYB-related genes can provide a theoretical basis for the genetic improvement of pigmented pota
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/632b423ba56a430bbb1d53a23c525f3d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jancy Stephen, Shuocheng Zhang, Min Xu, Zosia Zielinski, Edward Charter, Paul G. W. Keddy, Helen H. Tai, David De Koeyer, Junzeng Zhang, George S. Robertson, Kraig Worrall, Xiuhong Ji, Lilian Yu, Erinn MacDougall, Lucas Rivers, Agnes Murphy, Robert G. Chapman, Jean Embleton, Christopher W. Kirby, Yanwen Wang
Publikováno v:
Food Chemistry. 133:1177-1187
Potato (Solanum tuberosum L.) is one of the most important food crops in the world and provides essential nutrients. With an aim to develop potato varieties for functional food or nutraceutial applications, we have conducted metabolomic profiling, to
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.