Zobrazeno 1 - 10
of 9 873
pro vyhledávání: '"pig tissues"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101686- (2024)
This study presents a sensitive and reproducible mass spectrometry method for quantifying skatole in porcine adipose tissue, muscle, and serum samples applicable for abattoirs and laboratories. Leveraging gas chromatography-high-resolution Orbitrap m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f30f8e7e5034c2f8c8fc9457ecf8946
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dámek, Filip, Fremaux, Bastien, Aubert, Dominique, Thoumire, Sandra, Delsart, Maxime, Martin, Jean-Luc, Vuillermet, Sandra, Opsteegh, Marieke, Jokelainen, Pikka, Le Roux, Delphine, Boireau, Pascal, Villena, Isabelle, Blaga, Radu
Publikováno v:
In Food and Waterborne Parasitology June 2023 31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 64, Iss 5, Pp 911-921 (2022)
Maximum residue limits (MRL) for pesticides in feed have been set to protect public health and produce safe livestock products. In vivo experiments to establish MRL are essential, as livestock are commonly used to obtain reliable In vivo quantitative
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce01abdc875e4bf688fe615fe496d0d6
Autor:
Santos-Santórum Suárez, Cristina1 (AUTHOR), Sanders, Pascal1 (AUTHOR), Perrin-Guyomard, Agnès1 (AUTHOR), Hurtaud-Pessel, Dominique1 (AUTHOR), Laurentie, Michel1 (AUTHOR), Viel, Alexis1 (AUTHOR), Taillandier, Jean-François1 (AUTHOR), Lagree, Marie-Pierre1 (AUTHOR), Gaugain, Murielle1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Nov2022, Vol. 39 Issue 11, p1818-1827. 10p. 3 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.