Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"pig slaughter"'
Publikováno v:
Prace Filologiczne / Philological Studies. 77(1):363-376
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1134819
Autor:
Januszczyk, Maria
Publikováno v:
ZOOPHILOLOGICA. Polish Journal of Animal Studies. 1(9):1-17
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1063179
Autor:
Vajda, András
Publikováno v:
Korunk / Our Age. (04):38-53
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=847199
Autor:
Egon Andoni, Sonila Cocoli, Dino Miraglia, Claudia M. Balzaretti, Gabriele Brecchia, Bizena Bijo, Laura Menchetti, Laura Musa, Giulio Curone, Stella Agradi, Ilirian Kumbe, Pellumb Zalla, Edison Gjoni, Xhilola Bixheku, Marta Castrica
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 6, p 1032 (2023)
In June 2014, Albania was granted EU candidate status, thus starting a process of compliance with the membership criteria. In this context, a modern meat inspection approach in line with the European legislation was applied to a pig slaughterhouse in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8f17896aded42eca1933c09f1bbb294
Autor:
Marta Majchrzak, Aleksandra Kaczmarkowska, Anna Didkowska, Sylwia Brzezińska, Blanka Orłowska, Daniel Klich, Ewa Augustynowicz-Kopeć, Krzysztof Anusz, Paweł Parniewski
Publikováno v:
Pathogens, Vol 11, Iss 5, p 495 (2022)
No regulations currently require the excision of lymph nodes from pig carcasses or the thermal processing of pork before consumption. Therefore, the presence of anatomopathological lesions with signs of coagulation necrosis in lymph nodes from pigs d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7dc823e88e84b2aae6f565381575244
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Prace Filologiczne. 77:363-376
The subject of the article is the dialect names of products preparedafter pig slaughter shown against the background of the folk culture of Silesia. The aimof the article is to present a selected group of lexemes belonging to one of the subfieldsof d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.