Zobrazeno 1 - 10
of 166
pro vyhledávání: '"pig feed"'
Publikováno v:
Environment and Natural Resources Journal, Vol 22, Iss 4, Pp 310-320 (2024)
Pork is a staple food in many cultures worldwide and plays a significant role in global food systems. However, the production of pork is associated with various environmental issues throughout its life cycle. This study employed a life cycle assessme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1700919a0616455cba40dee92a0cd2a3
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss 8, Pp 100879- (2023)
One of the targets of the meat industry is to reduce production costs and to increase the sustainability of the food chain, which has driven the attention towards the use of by-products as feed ingredients. Acid oils are fat by-products coming from t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68ea975ef0ab41c08a8721f3de71e885
Publikováno v:
Journal of the European Optical Society-Rapid Publications, Vol 20, Iss 1, p 1 (2024)
Considering the serious risks posed by the heavy metals present in pig diets, monitoring and controlling the amount of these metals is crucial. The laser-induced breakdown spectroscopy (LIBS) is a promising technique for performing elemental analysis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa5e0445436e42caaffd5da805188b1c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manuel Gómez-García, Cinta Sol, Pedro J. G. de Nova, Mónica Puyalto, Luis Mesas, Héctor Puente, Óscar Mencía-Ares, Rubén Miranda, Héctor Argüello, Pedro Rubio, Ana Carvajal
Publikováno v:
Porcine Health Management, Vol 5, Iss 1, Pp 1-8 (2019)
Abstract Background Accurate screening of new alternative antimicrobial compounds is essential for their use to control pathogens in swine production due to the replacement of antibiotics and zinc oxide. Most in vitro studies have separately reported
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4cf44ef80ad476896d1b41244ccb844
Autor:
Vukmirović Đuro M., Rakita Slađana M., Spasevski Nedeljka J., Kokić Bojana M., Banjac Vojislav V., Čabarkapa Ivana S.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 44, Iss 2, Pp 151-162 (2017)
Each category of pigs is susceptible to diseases caused by pathogenic bacteria, which negatively reflects on animal health, farm production results or meat quality. Animal feed is one of the potential reservoirs of pathogenic bacteria and infection s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/57ea5247bbf24c42a3f7854e8f0e7870
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wen-Tien Tsai
Publikováno v:
Resources, Vol 9, Iss 5, p 53 (2020)
Food waste is daily generated in significant amounts around the world, implying the depletion of natural resources and the emergence of environmental pollution issues if discarded without valorization or utilization. In this regard, food waste manage
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8de1bcc8bcd54cef895ba1c00f8a48b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.