Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"pig carcass grade"'
Autor:
Yunhwan Park, Eunyoung Ko, Kwangwook Park, Changhyun Woo, Jaeyoung Kim, Sanghun Lee, Sanghun Park, Yun-a Kim, Gyutae Park, Jungseok Choi
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 64, Iss 1, Pp 135-142 (2022)
It is impossible to know the amount of pork primal cut by pig carcass grade which is determined only by carcass weight and backfat thickness in the Korean Pig Carcass System. The aim of this study was to investigate the correlation between the pig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0f72c2fe97e4ccda22de72be7a38fe0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.