Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"pickled radish"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 123, Iss , Pp 106591- (2024)
Scope: Pickled radish is a traditional fermented food known for its health benefits, however, evidence supporting its role in regulating gastrointestinal function is limited. This study aimed to investigate the beneficial effect of pickled radish on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6596f5507c714ed5b5e4f5a5a8dc781c
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 3, Pp 172-182 (2023)
In order to improve the quality of pickled radish, Lactobacillus plantarum and Leuconostoc mesenteroides were mixedly used as fermentation strains. The nitrite content, pH value, total acid content, total sugar content, texture character-istics and s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/857efcf927da4b2b880a3b8627889db8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yunxuan Hu, Xiaoze Liu, Xiuna Wu, Zhengxiao Zhang, Daren Wu, Chaoxiang Chen, Wenjin Su, Lingyu Zhang, Jian Li, Hui-Min David Wang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 15, Iss , Pp 100390- (2022)
In this study, we aimed to isolate and identify the bioactive compounds from 5-year pickled radish. The pickled radish was extracted with methanol or ethyl acetate. Sephadex LH-20, normal phase and reverse phase silica gel column chromatography were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1b50adb4a6f4889963a7bab3cb72702
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wei Wei, Shujing Yang, Fan Yang, Xinyu Hu, Yuan Wang, Wenjun Guo, Biyue Yang, Xiang Xiao, Lin Zhu
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 13, p 2550 (2023)
The hazard of nitrite caused by microorganisms is the main food safety problem in the pickle production. To seek a method to control the nitrite hazards of pickles by regulating microbial community without additional substances, we focused on cold pl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/261e2601a0fa490aa5743cc095e46803
Autor:
Xiaoze Liu, Daren Wu, Jingwen Liu, Guiling Li, Zhengxiao Zhang, Chaoxiang Chen, Lingyu Zhang, Jian Li
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 14, Iss , Pp 100343- (2022)
Pickled radish is a general source of natural bioactive compounds that include phenols. Here, we used molecular docking, fluorescence quenching, circular dichroism spectroscopy and molecular dynamics simulations to identify potential inhibitors again
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9fb1cf1ed232423887dad460de5b2880
Autor:
Xiaoqiong Li, Daqun Liu
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Wheat bran supplementation in cereal food processing improves the nutritional value and quality of the final products. However, whether wheat bran has the potential as a biofortifier to enhance nutritional and flavor of fermented vegetables remains u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49869164c00f4a70af58ca5f9f668482
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.