Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"physiochemical attributes"'
Autor:
Tamanna Bhardwaj, Ruby Singh, Harpreet Singh, Rajendra Bhanwaria, Sumit G. Gandhi, Renu Bhardwaj, Ajaz Ahmad, Parvaiz Ahmad
Publikováno v:
Plant Stress, Vol 14, Iss , Pp 100611- (2024)
The exponential rise in Cd in the environment has raised concerns for its adequate remediation worldwide. Its non-biodegradable nature and highly migratory feature make it more toxic. Plant growth-promoting rhizobacteria (PGPR) have shown great poten
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc387ace28674615ac8c51f2a4cbae2b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muhammad Sajid, Abdul Basit, Zafar Ullah, Syed Tanveer Shah, Izhar Ullah, Heba I. Mohamed, Inayat Ullah
Publikováno v:
Bulletin of the National Research Centre, Vol 44, Iss 1, Pp 1-11 (2020)
Abstract Background Peach fruits are highly perishable leading to many pre- and post-harvest problems, which adds to the reduction in the potential yield and productivity. Chitosan is a natural polysaccharide, produced after alkaline chitin deacetyla
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35b46ef8059b4965a8f085d559382a29
Autor:
Nilofar Mustafa, Naveed Iqbal Raja, Noshin Ilyas, Fozia Abasi, Muhammad Sheeraz Ahmad, Maria Ehsan, Asma Mehak, Imran Badshah, Jarosław Proćków
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 15, p 4884 (2022)
Agriculture is the backbone of every developing country. Among various crops, wheat (Triticum aestivum L.) belongs to the family Poaceae and is the most important staple food crop of various countries. Different biotic (viruses, bacteria and fungi) a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ab72c804a694a2d8cad4be83f178525
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.