Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"physicochemical quality indicators"'
Autor:
Carlos A. Conte-Junior, Maria Lúcia G. Monteiro, Renata Patrícia, Eliane T. Mársico, Márcia M. Lopes, Thiago S. Alvares, Sérgio B. Mano
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 4, p 495 (2020)
The aim of this study was to investigate the effects of different packaging systems on the shelf life of refrigerated ground beef. The ground beef samples were packaged as follows: AA (100% ambient air), 90O2:10CO2 (90% O2 and 10% CO2), 80O2:20CO2 (8
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce30e3ec62764900a631fb3f4bb58f87
Autor:
Márcia M. Lopes, Eliane Teixeira Mársico, Sérgio Borges Mano, Carlos Adam Conte-Junior, Maria Lúcia Guerra Monteiro, Thiago Silveira Alvares, Renata Patrícia
Publikováno v:
Foods
Volume 9
Issue 4
Foods, Vol 9, Iss 495, p 495 (2020)
Volume 9
Issue 4
Foods, Vol 9, Iss 495, p 495 (2020)
The aim of this study was to investigate the effects of different packaging systems on the shelf life of refrigerated ground beef. The ground beef samples were packaged as follows: AA (100% ambient air), 90O2:10CO2 (90% O2 and 10% CO2), 80O2:20CO2 (8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.