Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"physicochemical and sensory characteristics"'
Publikováno v:
AGROMIX, Vol 14, Iss 1 (2023)
𝘐𝘯𝘵𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯: 𝘛𝘩𝘦 𝘢𝘪𝘮 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘵𝘶𝘥𝘺 𝘸𝘢𝘴 𝘵𝘰 𝘥𝘦𝘵𝘦𝘳𝘮𝘪𝘯𝘦 𝘱𝘩𝘺𝘴𝘪𝘤𝘰𝘤𝘩𝘦𝘮𝘪𝘤𝘢𝘭 𝘢𝘯
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/abd8b1174500496795636cf7d608f962
The study was conducted in the Dairy Production Department of the College of Animal Production, University of Sinnar, to examine the effect of milk type (sheep’s, goat’s and cow’s milk) on Physicochemical and sensory characteristics of Sudanese
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::05c6da6568690d39b07c111f109b93b9
Doutoramento em Engenharia Alimentar - Instituto Superior de Agronomia FCT
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1503::aea20b1056bafba6f6bfdad78872bf0a
https://hdl.handle.net/10400.5/9268
https://hdl.handle.net/10400.5/9268
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Doutoramento em Engenharia Alimentar - Instituto Superior de Agronomia Submitted by Margarida Galamba (galamba@isa.utl.pt) on 2015-09-25T13:42:34Z No. of bitstreams: 1 Tese Final.pdf: 2092099 bytes, checksum: 14438e5145526e215f3636c12ba233ca (MD5) Ma
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::aea20b1056bafba6f6bfdad78872bf0a
Publikováno v:
Nigerian Journal of Nutritional Sciences; Vol 31, No 1 (2010); 19-23
Objective: To evaluate the physicochemical and sensory acceptability of yoghurt produced from ewe, goat and a mixture of ewe milk and goat milk in Nigeria in order for the populace to harness the nutritional and therapeutic benefits of the milks. Met
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.