Zobrazeno 1 - 10
of 6 951
pro vyhledávání: '"physicochemical and sensory characteristics"'
Publikováno v:
British Food Journal, 2024, Vol. 126, Issue 12, pp. 4108-4123.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-03-2024-0257
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Samin Rafi Azari, Mohammad Hojjatoleslamy, Zeinab E. Mousavi, Hossein Kiani, Sayed Mohammad Ali Jalali
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 5, Iss , Pp 100757- (2024)
Conjugated Linoleic Acid (CLA) is known for their positive impact on reducing various diseases, including cardiovascular diseases and blood lipid levels. This study aims to produce enriched buttermilk with stable physicochemical properties via comple
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df892027c1744df3b488150328fcef5a
Autor:
Sol-Hee Lee, Hack-Youn Kim
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101905- (2024)
In this study, we aimed to analyze the effects of slaughter age on black goat meat's physicochemical and nutritional characteristics. Goats (age: 3, 6, 9, 12, 24, and 36 months) reared under identical conditions were used in this study. The key param
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e3f9cec42a24cbcbb72663fbb1b7ee4
Autor:
Reuben Acheampong, Crossby Osei Tutu, Joris Gerald Niilante Amissah, Angelina Opoku Danquah, Firibu Kwesi Saalia
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
The study examined the utilization of sprouted finger millet-maize composite flour in breakfast cereal production, with a focus on its physicochemical, functional, and sensory attributes. The study followed a one factor design in which maize flour (M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bc66baa81404d69ac8a0e84b82bfd6a