Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"physico-chemical evaluation"'
Autor:
Shahid, Muhammad Bilal a, Nadeem, Muhammad a, c, ⁎, Qureshi, Tahir Mahmood b, Shahid, Muhammad A. c, Asif, Alaiha c, Balal, Rashad Mukhtar d, Ahmed, Sheraz b, Rukh, Lala a, Nawaz, Asad e, Ahmad, Naushad f
Publikováno v:
In Measurement: Food March 2025 17
Publikováno v:
Journal of Ayurveda, Vol 16, Iss 2, Pp 126-133 (2022)
Introduction: Devdarvadyarishta is a honey based anti-diabetic formulation enlisted in Ayurvedic lexicon. Sandhana Kalpana is mentioned under both Ahara and Aushadha Varga, and Asava-arishta were used as food supplements since Vedic period. Devdarvad
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3512b1b9e8e45c9a7a1f013ad80f4cc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zoltán Felföldi, Floricuta Ranga, Sonia Ancuta Socaci, Anca Farcas, Mariola Plazas, Adriana F. Sestras, Dan Cristian Vodnar, Jaime Prohens, Radu E. Sestras
Publikováno v:
Plants, Vol 10, Iss 11, p 2480 (2021)
Tomato (Solanum lycopersicum) is the globally most consumed vegetable. The objective of this research was to analyze physico-chemical, nutritional and sensorial components (taste and flavor) in two new commercial hybrids (AS 300 F1 and AS 400 F1) and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e97f4a7f8d7442dbc1339c53f152b4e
Autor:
Privatti, Rafaela Torrezan
A Contagem Bacteriana Total (CBT) é um critério de avaliação da qualidade higiênico-sanitária do leite. O presente estudo teve por finalidade avaliar o efeito da CBT do leite cru refrigerado, sobre as características físico-químicas, microbi
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFPEL
Universidade Federal de Pelotas (UFPEL)
instacron:UFPEL
Universidade Federal de Pelotas (UFPEL)
instacron:UFPEL
Submitted by Gabriela Lopes (gmachadolopesufpel@gmail.com) on 2021-05-13T21:21:09Z No. of bitstreams: 2 license_rdf: 0 bytes, checksum: d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e (MD5) Tese_Maicon_Sampaio.pdf: 2117955 bytes, checksum: 248adfca162003c6f350ba24a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::7a81b95a2c73d8d52c2e5e357d7f84fd
http://guaiaca.ufpel.edu.br:8080/handle/prefix/7502
http://guaiaca.ufpel.edu.br:8080/handle/prefix/7502
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rafaela Torrezan Privatti
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da USPUniversidade de São PauloUSP.
A Contagem Bacteriana Total (CBT) é um critério de avaliação da qualidade higiênico-sanitária do leite. O presente estudo teve por finalidade avaliar o efeito da CBT do leite cru refrigerado, sobre as características físico-químicas, microbi