Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"physical proprieties"'
Autor:
Artur Bressanelli Teixeira, Carlos Hoffmann Sampaio, Josep Oliva Moncunill, Jose Luis Cortina Palas, Monica Mariana Davila Lima, Grethel Tamara Herrera La Rosa
Publikováno v:
Buildings, Vol 14, Iss 7, p 2226 (2024)
The present work analyses the physical characteristics of aggregates recovered with the waterjigging process from comminuted concrete. In this work, conventional concrete (C16/20) was crushed to a top size of 20 mm with a jaw crusher and classified i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bd444da6a6042feaaee3d192539ecef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Suarez Campoli, Stephanie
The consumption of guava juice is not only because of its pleasant sensory characteristics, but also due to its nutritional value, especially the high concentration of lycopene. The ultrasound technology is a non-conventional method of food processin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Letizia Sambri, Armando Carlone, Filippo Monti, Nicola Armaroli, Andrea Baschieri, Andrea Mazzanti
Publikováno v:
Inorganic Chemistry. 59:16238-16250
Five cationic iridium(III) complexes with fluorinated cyclometalating tetrazole ligands [Ir(dfptrz)2L]+, where Hdfptrz = 5-(2,4-difluorophenyl)-2-methyl-2H-tetrazole and L = 2,2′-bypiridine (1F), 4,4′-ditert-butyl-2,2′-bipyridine (2F), 1,10-phe
Autor:
Stephanie Suarez Campoli
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da USPUniversidade de São PauloUSP.
The consumption of guava juice is not only because of its pleasant sensory characteristics, but also due to its nutritional value, especially the high concentration of lycopene. The ultrasound technology is a non-conventional method of food processin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
João Paulo Gonsiorkiewicz Rigon, Juliano Carlos Calonego, Leontino Oliveira Neto, Juan Piero Antonio Raphael, Ciro Antonio Rosolem
Publikováno v:
Web of Science
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2018-11-26T17:24:25Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2017-04-01 Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP) The introduction of cover crops in agricultural systems under no-till is im
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ef5fd21e0fade7ca98441ae1a4f729e8