Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"physical fractionation of SOM"'
Autor:
Melania Merlo Ziviani, Érika Flávia Machado Pinheiro, Marcos Bacis Ceddia, Ana Carolina Souza Ferreira, Frederico Santos Machado
Publikováno v:
Soil Systems, Vol 8, Iss 2, p 65 (2024)
The Amazon Forest has a soil organic carbon stock (SOCS) potential of 126 to 141 Tg year−1 and it depends on soil organic matter (SOM) accumulation factors and stabilization mechanisms. This study aimed to evaluate SOCS, soil nitrogen stocks (SNS),
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a756641ad9a42538268fa79937d4444
Autor:
Melania Merlo Ziviani, Iolanda Maria Soares Reis, Orlando Carlos Huertas Tavares, Eudocio Rafael Otavio Silva, Otavio Augusto Queiroz dos Santos, Luiz Alberto da Silva Rodrigues Pinto, Marcos Gervasio Pereira
Publikováno v:
Floresta e Ambiente, Vol 29, Iss 1 (2022)
Abstract The aim of this study was to evaluate the distribution of chemical and physical fractions of soil organic matter (SOM) in anthropic horizons of soil profiles in the west of Pará. The highest total organic carbon values were observed in the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfae6d2225e842a5871952d81fa99cee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soares, Deyvison de Asevedo
Publikováno v:
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Submitted by Deyvison De Asevedo Soares (deyvison.a.soares@unesp.br) on 2021-08-06T18:50:10Z No. of bitstreams: 1 Tese_versão_final_pro_Repositorio_06_08.pdf: 3932473 bytes, checksum: ca5109052b0c0cfff51864b4e4a713ff (MD5) Approved for entry into ar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::d935c7a833971088aef2c7d59f0701c8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.