Zobrazeno 1 - 10
of 246
pro vyhledávání: '"physical form of feed"'
Autor:
sonia zakizadeh, Maryam Torabi, Ali Javadmanesh, Ali Zanganeh, Mohammad-Hossien Nazem-Shirazi
Publikováno v:
مجله بیوتکنولوژی کشاورزی, Vol 10, Iss 2, Pp 19-42 (2018)
This study was conducted to assess the effect of whey powder and physical form of feed on humoral immunity and transcript abundances of interleukin-4(IL-4) and interferon-gamma (In-γ) genes on 240 Ross-308 day-old-chickens. The experiment was conduc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b271dde251f54f0eb88cecfb384874d4
Autor:
mina toroghian, reza vakili
Publikováno v:
پژوهشهای علوم دامی ایران, Vol 6, Iss 4, Pp 359-364 (2015)
This experiment was conducted to evaluate the effect of physical feed form on performance and nutritional behaviors in broilers. This experiment was done in a completely randomized design with several observational with 3 treatments and 5 replicate.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b03ebbb4e16a48e89776508be584fc92
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Egyptian Journal of Animal Production. 50:19-26
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Journal of Animal Science (IJAS); Spring2020, Vol. 51 Issue 1, p27-36, 10p
Publikováno v:
Journal of animal science. 74(6)
We proposed an hypothesis that ruminants attempt to select a diet that promotes high levels of feed intake by maintaining optimal ruminal conditions. Three tests of the hypothesis considered whether the diet selection of sheep given either a choice o