Zobrazeno 1 - 10
of 169
pro vyhledávání: '"phyllodulcin"'
Autor:
Eunbi Cho, Se Jin Jeon, Jieun Jeon, Jee Hyun Yi, Huiyoung Kwon, Hyun-Ji Kwon, Kyoung Ja Kwon, Minho Moon, Chan Young Shin, Dong Hyun Kim
Publikováno v:
Biomedicine & Pharmacotherapy, Vol 161, Iss , Pp 114511- (2023)
Alzheimer's disease (AD) is a well-known neurodegenerative brain disease, and no curative treatment has yet been developed. The main symptoms include various brain lesions, caused by amyloid β (Aβ) aggregation, and cognitive decline. Therefore, it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/549be792353e45388a063bbfdb8fe4a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marcel Dieter Moll, Liane Kahlert, Egon Gross, Esther-Corinna Schwarze, Maria Blings, Silke Hillebrand, Jakob Ley, Thorsten Kraska, Ralf Pude
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 8, Iss 3, p 264 (2022)
Hyperspectral data are commonly used for the fast and inexpensive quantification of plant constituent estimation and quality control as well as in research and development applications. Based on chemical analysis, different models for dihydroisocouma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32fd097f7adb40328c6d66e1d6cb751a
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 42, Iss , Pp 1-11 (2018)
Phyllodulcin, an isocoumarin derivatives and well-known natural sweetener derived from Hydrangea macrophylla var, was evaluated for its roles in diabetes-related metabolic and genetic changes by regulating glucose homeostasis in the liver. C57BL/KsJ-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce6eb870dc1c44d7a48a1efbe002dbb5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Serhat Sezai Ҫiçek
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 8, p 1946 (2020)
Human sensation for sweet tastes and the thus resulting over-consumption of sugar in recent decades has led to an increasing number of people suffering from caries, diabetes, and obesity. Therefore, a demand for sugar substitutes has arisen, which in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d51f334d0dee4f078c6f3a3916a20958