Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"phycocyanin extraction"'
Autor:
R. Safari, S. Reyhani Poul
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 19, Iss 5, Pp 649-661 (2023)
Introduction Phycocyanin is one of the pigments used in the food industry due to its antioxidant and antibacterial as well as coloring properties. This pigment is commercially produced from Spirulina platensis microalgae, in the form of photoautotro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95da1337631944e8b59587abe8936faf
Autor:
Justus Knappert, Jonas Nolte, Natalya Friese, Ye Yang, Christoph Lindenberger, Cornelia Rauh, Christopher McHardy
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
The cyanobacterium Arthrospira platensis is a promising source of edible proteins and other highly valuable substances such as the blue pigment-protein complex phycocyanin. Pulsed electric field (PEF) technology has recently been studied as a way of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0dc9ea300224a0e841c07e77c5fcb43
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.