Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"phosphorylated long‐chain inulin"'
Autor:
Honglin Lan, Xingguo Li, Yunhui Zhang, Jiahao Wan, Yanbin Wang, Jintao Cao, Zhouya Bai, Denglin Luo, Sihai Han, Chonghui Yue, Haiyan Gao
Publikováno v:
eFood, Vol 5, Iss 5, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract The aim of this study was to evaluate the effects of different types of inulin on acute alcoholic intoxication (AAI) in mice and prepare its hangover beverage. Basic physical and chemical properties of different types of inulin (short‐chai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b068ec0827a46aa9b8bef71c9fc67f7
Publikováno v:
eFood, Vol 5, Iss 5, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract In this paper, phosphorylation was employed to modify long‐chain inulin (PFXL) with the aim of improving the hydrophilicity and stability, thereby enhancing the nutritional value and quality of fresh wheat noodles. The textural characteris
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba35431d6c2e40f3a8687825c56f7b92
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.