Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"phenotypic fingerprinting"'
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 9 (2021)
Microalgae are emerging as a next-generation biotechnological production system in the pharmaceutical, biofuel, and food domain. The economization of microalgal biorefineries remains a main target, where culture contamination and prokaryotic upsurge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c74d029aca3f4747a0d729d9ae6234de
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, 9
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology
Microalgae are emerging as a next generation biotechnological production system in the pharmaceutical, biofuel, and food domain. The economization of microalgal biorefineries remains a main target, where culture contamination and prokaryotic upsurge
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::41c9862a66fdee8660f473a85cf99a7c
https://hdl.handle.net/20.500.11850/470693
https://hdl.handle.net/20.500.11850/470693
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Haberkorn I; Sustainable Food Processing Laboratory, Institute of Food, Nutrition and Health, ETH Zurich, Zurich, Switzerland., Off CL; Sustainable Food Processing Laboratory, Institute of Food, Nutrition and Health, ETH Zurich, Zurich, Switzerland., Besmer MD; onCyt Microbiology AG, Zurich, Switzerland., Buchmann L; Sustainable Food Processing Laboratory, Institute of Food, Nutrition and Health, ETH Zurich, Zurich, Switzerland.; Bühler AG, Uzwil, Switzerland., Mathys A; Sustainable Food Processing Laboratory, Institute of Food, Nutrition and Health, ETH Zurich, Zurich, Switzerland.
Publikováno v:
Frontiers in bioengineering and biotechnology [Front Bioeng Biotechnol] 2021 Mar 23; Vol. 9, pp. 642671. Date of Electronic Publication: 2021 Mar 23 (Print Publication: 2021).